Tonijn on Flame Nigiri met een vleugje wasab
Maki Tamago en een pittige ponzu-mayonaise
enoki paddenstoel en truffel-sojasaus
Krokante lotuswortel (Renkon) met sticky soja-glazuur
Gegrilde King Oyster met een rum-lak
Gepekelde beefroll met enoki, sojagel en citruszest
Urumaku Sushi met Tonijn en tenkasu
Sashimi Zalm met tempura-crunch
Pittige tartaar van otoro-tonijn met bergamot-ponzu
Gebrande Hotate (coquille) met tonkatsu-dressing en choy sum
Warm gerookte botervis met tobiko en shiso-krokant
Zeeduivel met guanciale en beurre noisette, geserveerd met bimi
Taco van noriblad gevuld met paling (unagi), takuan en daikon
Pietermanfilet met kruiden-crumble
Zeewolf à la Le Yuzu met botersaus en tempura van tapioca
Ceviche van hamachi met yuzu-dressing en shiso-bloemen
Noordzeekrab salade met bergamot-ponzu en radijs
Mini-torentje van gerookte botervis met tobiko en krokant nori-poeder
Gepofte rijst met tataki van zalm en wasabi-mayonaise
Tartaar van rund met knapperige choy sum en zwarte sesam
Gerookte eendenborstfilet met zwarte bonensaus en sesam
Eendenborstfilet met lak van rode bonen en krokante rijstchips
200 dagen grain-fed Hereford met gepekeld eendenei en king oyster
Lam met miso en zwarte bonensaus
Lavendel panna cotta met citruszest
Rijstdessert met een vulling van frambozengelei
Parfait van passievrucht en gember met sesamkrokant
Zwart sesam ijs met een crumble van matcha en gezouten karamel
11 april - 19.00 - 69,-