Tonijn on Flame Nigiri met een vleugje wasab

Maki Tamago en een pittige ponzu-mayonaise

enoki paddenstoel en truffel-sojasaus

Krokante lotuswortel (Renkon) met sticky soja-glazuur

Gegrilde King Oyster met een rum-lak

Gepekelde beefroll met enoki, sojagel en citruszest

Urumaku Sushi met Tonijn en tenkasu

Sashimi Zalm met tempura-crunch

Pittige tartaar van otoro-tonijn met bergamot-ponzu

Gebrande Hotate (coquille) met tonkatsu-dressing en choy sum

Warm gerookte botervis met tobiko en shiso-krokant

Zeeduivel met guanciale en beurre noisette, geserveerd met bimi

Taco van noriblad gevuld met paling (unagi), takuan en daikon

Pietermanfilet met kruiden-crumble

Zeewolf à la Le Yuzu met botersaus en tempura van tapioca

Ceviche van hamachi met yuzu-dressing en shiso-bloemen

Noordzeekrab salade met bergamot-ponzu en radijs

Mini-torentje van gerookte botervis met tobiko en krokant nori-poeder

Gepofte rijst met tataki van zalm en wasabi-mayonaise

Tartaar van rund met knapperige choy sum en zwarte sesam

Gerookte eendenborstfilet met zwarte bonensaus en sesam

Eendenborstfilet met lak van rode bonen en krokante rijstchips

200 dagen grain-fed Hereford met gepekeld eendenei en king oyster

Lam met miso en zwarte bonensaus

Lavendel panna cotta met citruszest

Rijstdessert met een vulling van frambozengelei

Parfait van passievrucht en gember met sesamkrokant

Zwart sesam ijs met een crumble van matcha en gezouten karamel

11 april - 19.00 - 69,-