FRAGMENT STREETFOOD | SHARING | À LA CARTE
Streetfood Dip Platter
Raita, hummus & knoflookdip, geserveerd met naan en pita.
€9,00
Gyoza met Kip
Pan-fried Japanse dumplings met kip, lente-ui en knoflook, geserveerd met sojadip.
€9,00
Gamba Boemboe Bali
Gebakken gamba’s in een kruidige Balinese boemboe met limoen en sjalot.
€15,00
Kabayaki Unagi
Gegrilde paling met zoete kabayakisaus, geserveerd op een bedje van rettich en radijs.
€17,00
Zeebaars
Gebakken zeebaars met Tom Kha kai
€15,00
Chicken Shawarma Pita
Kipdij met sumak, romige knoflooksaus, ingelegde ui en peterselie op warme mini pita.
€15,00
Vitello Tonnato
Dunne plakjes kalfsmuis met tonijn-kappersmayonaise en rucola
€13,00
Carpaccio van Rund
Met knoflookmayonaise, rucola, amandelen
€13,00
Pata Negra – 20 maanden gerijpt
50 gram Ibérico Bellota ham, flinterdun gesneden.
€16,00
Geroosterde Prei & Auberginecrème
Met gepofte aubergine en geroosterde macadamia’s.
€10,00
Taco met Buikspek
Maïstortilla met langzaam gegaarde buikspek met pittige salsa.
€14,00
Kip Saté met pindasaus
Malse kippendij gemarineerd in ketjap, knoflook en citroengras. Met romige huisgemaakte pindasaus, gefrituurde uitjes
€15,00
Vietnamese Short Rib
Langzaam gegaarde runderrib met Vietnamese kruidenlak, sesam en verse kruiden.
€16,00
Costilla Ibérica
Iberico ribbetjes, gelakt met Pedro Ximénez met crumble van groene kruiden.
€17,00
Yakitori
Japanse stijl kippendij met zoete saus en lente ui
€9,00
Klassiek a la carte
Voorgerechten
Vitello Tonato – Kalfsmuis | Tonijncrème | Rucola – 16
Zeebaars – Saffraan | Bulgur – 15
Zwaardvis – Nashipeer – 17
Asperge van Wim met Lam – 17
Carpaccio van Rund – Aioli | Amandel – 17
Hoofdgerechten
Asperge van Wim met Lam – 27
Rib Eye – 29
Kalfshaas – PX Pedro Ximénez – 28
Zeetong à la Meunière – 36
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met garnituren.
Nagerechten
Dessert – Sweet Passion for Chocolate & Matcha – 14
Selectie Kazen – 6 Kazen | Noten | Kletzenbrood | Druiven – 16